Straipsnių paieška
2013-11-25

Jei visi Lietuviai dirbtų Lietuvoje !!!

Tai autostradoje Vilnius – Kaunas būtų kamščiai. Į kavines negalėtume net nosies įkišti, nes pensininkai savo padidėjusias pensijas leistų gurkšnodami arbatą viešojo maitinimo įstaigose. Užsikimšus kriauklei santechniką išsikviestume per dvi valandas, o statybininkai siūlytų savo paslaugas su Kalėdinėmis nuolaidomis.

Visi leistume savo uždirbtus pinigus, taip suteikdami darbo kiekvienam dirbančiam. Pradinių klasių mokytojai vėl turėtų darbo, o nuo vaikų juoko skambėtų gatvės. Rajonuose vėl atgytų kino teatrai, o  kaimuose sporto šventės.

Kaimo parduotuvėje ledų nusipirkti galėtų ir užsieniečiai, nes anglų kalba darbo žmogaus nebaugintų. Darbdaviai, ieškodami darbuotojų gautų daug tinkamų gyvenimo aprašymų, o darbuotojai rinktųsi darbą tarp gero ir labai gero pasiūlymo.

Darbdaviai drąsiai galėtų samdyti įmonėms direktorius. Direktoriai į įmones priimtų studentus praktikai atlikti ir už praktikas mokėtų. Studentai po studijų liktų dirbti įmonėse, kuriose atliko praktikas ir pirmas atlyginimas leistų jaustis garbingu piliečiu.

Lietuva būtų rojus, nes pensininkai ir jaunimas galėtų laisvai save išsilaikyti. Kiek daug gero galėtų įvykti, jei 1 milijonas dirbančiųjų įsilietų į mūsų darbo rinką.

Sveiki atvykę į Lietuvą !!!

Jūsų vardas:
Laimonas
Algiui. Truputi klystate tokiomis sąlygomis prisisteigtų 2 kart daugiau įmonių.
Autoriui. Super straipsniukas. Nuotaikingas, pozityvus. Ačiū!

L.
xray
Tokių nesąmonių ne kasdien išgirsi. Jei niekas iš Lietuvos nebūtų emogravęs per paskutinius 24 metus, turėtume ne 300 000 bedarbių, bet kokį 1 000 000. Darbo užmokestis 500 lt būtų laikomas labai dideliu. Taip tikrai būtų, nes Lietuvoje darbo vietų kūrimasis yra labai lėtas. Gamybos, modernios gamybos nėra, gyvename iš Briuselio pašalpų ir emigrantų siunčiamų pinigų. Bet tie šaltiniai- ne amžini
autorius
O aš tikėjau,kad Lietuvoje daugelis linki vienas kitiems gero. O milijonas lietuvių grįš ,bet tik...Kalėdoms.
algis
didesniu pezalu nesu girdejas,jai isilietu 1 milijonas dar papildomos darbo jegos tai dirbtumet uz kelis centus nes darbo nebutu,nes nera pas mus tiek ymoniu,kad aprupintu toki kieki darbuotoju,o darbdaviai tik pasinaudotu situacija ir tad isvis dirbtumet uz centus taip kad nebesvaik autoriau,ce tau ne Norvegija o Lietuva sukciu afersitu vergvaldziu ir korumpuotu valdininku valstybe
Rašykite mums kilus klausimams.
Būsime labai dėkingi, jei pranešite mums apie pastebėtas
tinklapyje klaidas ar pageidaujamas funkcijas.
Teiraujuosi dėl:
Jūsų vardas:
El.pašto adresas:
Telefonas(nebūtina):
Klausimai, pageidavimai:
Prašome palaukti...