Euro kryptis

Euro kryptis, UAB

Vaikinai, merinos ,poros prie rūbų sandėliuose Olandijoje

Atlyginimas atskaičius mokesčius1800―2500 €
Skelbimas galioja iki:2021-09-26
Darbo pobūdis:Reikalingi užsakymų surinkėjai Olandijoje,Utrecht mieste (nauji drabužiai vyrams ir moterims). Atlyginimas nepriklauso nuo amžiaus (11,03 Eur/h Bruto) tačiau įdarbinama tik 18 metų sulaukusius asmenis susikalbančius anglų arba olandų kalba. Sandėlis dirba pirmadieniais – penktadieniai nuo 7:00 iki 23:00. Darbas vyksta dviem pamainom, po apytikriai 8 valandas darbo per dieną. Per savaitę išdirbama apie 38-40 valandų. Dirba tiek merginos, tiek vaikinai.
Merginų darbas apsiriboja užsąkymų surinkimu bei darbų su sugrąžintais į sandėlį drabužiais. Kartais užsisakius drabužius pirkusiam kažkas nepatinka ir jis tai grąžina, tokiu atveju reikia išpakuoti, patikrinti kokybę, jei viskas gerai – suvesti į sistemą, sugrąžinti į lokacija. Tuo tarpu vaikinai dirba su naujai gautais drabužiais. Iškrauna drabužius iš dėžių ant judančių linijų, iškrauna konteinerius bei nugabena į reikiamą lokaciją. Iškraunant konteinerius (dėžės sveria apie 20 kg) jas reikia uždėti ant linijos kuri pritvirtinama prie atvykusio konteinerio ir tiesiog išstumti.
Apgyvendina Moerkapelle miestelyje, darbas Utrech mieste (apie 40 km nuo gyvenamosios vietos). Olandiškas darbo kontraktas.Atlyginimas mokamas kas savaitę, taip pat kaupiasi atostoginiai (8% nuo išdirbtų valandų, jų neatima iš atlyginimo, tai tiesiog formulė, kad būtų aišku kokia suma kaupiasi).
Olandijos įmonė taip pat apgyvendina. Nuoma kainuoja 100 Eur savaitei, atskaičiuoja iš atlyginimo. Moerkapelle apgyvendina bungalow tipo namukuose. Namuke gyvena iki 4 asmenų, kadangi yra vienas dvivietis kambarys (jame apgyvendina poras) ir du vienviečiai. Kompanija taip pat suteikia transporto iš namų į darbą galimybę. Tai kainuoja 14 Eur savaitei, bet kurą apmoka kompanija. Visada yra suplanuojamas grafikas kas ir su kuo vyks į darbą. Turintys teises asmenys vairuoja ,,darbines” mašinas ir kaip priedą gauna 150 km per mėnesį asmeninėms reikmėms. Vykstant į darbą privačia transporto priemone – mokami kelionpinigiai. Suma priklauso nuo atstumo nuo gyvenamosios vietos iki darbo vietos.
Atranką Olandijos darbdaviui vykdo:
UAB Euro kryptis
Šiauliai, Lietuva
Aušros al.68-306 kab.
mobil.tel.: +370 699 89947
el.p.: ***
www.eurokryptis.lt
Kontaktinis telefonas: +370 41 598570 ir mobil.tel.8699 89947
Norite kandidatuoti? Spauskite "Siųsti CV".
Siųsti CV
Euro kryptis http://www.eurokryptis.lt

Euro kryptis, UAB

Darbuotojų paieška, atranka ir tarpininkavimas įdarbinant Lietuvos Respublikos piliečius Europos Sąjungos ir kitose šalyse (Nyderlanduose, Norvegijoje, Anglijoje, Graikijoje, Kipre, Vokietijoje).
Daugiau darbo skelbimų >>
Šio darbo skelbimo galiojimo laikas baigėsi 2021-09-26 Daugiau darbo skelbimų >
Rašykite mums kilus klausimams.
Būsime labai dėkingi, jei pranešite mums apie pastebėtas
tinklapyje klaidas ar pageidaujamas funkcijas.
Teiraujuosi dėl:
Jūsų vardas:
El.pašto adresas:
Telefonas(nebūtina):
Klausimai, pageidavimai:
Prašome palaukti...