Agropraktika

Agropraktika, UAB

PASIŪLYMAS STUDENTIŠKAM LAIKOTARPIUI!

Skelbimas galioja iki:2018-06-18
Įmonės veiklos sritis:Žemės ūkis
Darbo pobūdis:Informacija apie ūkį:

Ūkis įsikūręs netoli Arbroath miestelio, kuriame gyvena apie 25 000 gyventojų, veikia daugybė įdomių krautuvių, sporto ir laisvalaikio centrų, o vakare miestelis suspindi ryškiomis naktinio gyvenimo šviesomis, čia galima aplankyti nemažai barų ir naktinių klubų. Šis kraštas mėgstamas ir dėl sausiausio Škotijoje klimato bei lankytinų istorinių ir kultūrinių vietų. Pats ūkininkas aktyviai rūpinasi savo darbuotojais: organizuoja turistines išvykas, lauko kepsnių vakarus ar futbolo varžybas tarp vietinių darbuotojų ir atvykusių programos dalyvių.

Darbas šioje pozicijoje:

Braškių skynimas, 100% produkcijos auga dengtuose tuneliuose. Braškių skynimas reikalauja greitumo bei kokybės standartų palaikymo, bet tai gali būti labai pelninga tiems kurie yra motyvuoti užsidirbti, kadangi vieni greičiausių rinkėjų pas mus uždirba daugiau nei £12 į valandą.

Gyvenimo sąlygos:

Ūkis turi 24 pilnai įrengtus mobiliuosius namus, 1 name daugiausia 4 žmonės. Suteikiamas apgyvendinimas poroms. Papildomos vietos veiklai ūkyje: Bendras kambarys – TV ir WiFi. Žaidimų kambarys – biliardas, stalo tenisas ir strėlytės. Skalbykla – skalbimo mašinos, džiovyklos, lygintuvai ir lyginimo lentos. Stovyklavietės teritorija – šašlykinė ir futbolo aikštelė. Nuoma: £42.00 vienam asmeniui per savaitę. Savaitiniam apsipirkimui, nemokamai organizuojame autobusą į miesto centrą. Išbuvus ūkyje visą sutartyje numatytą laikotarpį, turėsite galimybę susigrąžinti 3 savaičių nuomos mokestį - £126 taigi susitaupysite dar daugiau.

Užmokestis:

Darbo numatoma iki 6 dienų per savaitę, priklausomai nuo sezono ir derliaus. Dažniausiai mokama nuo išdirbio. Kuo daugiau kilogramų surinksite, tuo daugiau uždirbsite, tačiau visiems dalyviams užtikrintas minimalus atlyginimas, visoms amžiaus grupėms – £7,83/val. Viršvalandžiai apmokami 1,5 valandinio tarifo. Greičiausi rinkėjai uždirba daug daugiau nei valandinis tarifas. Ūkis suteiks darbuotojams soc. draudimo numerį, atidaris sąskaitą banke.

Įmonė siūlo:Garantuotą įdarbinimą pas tiesioginį darbdavį;
Gerą įdarbinimo laikotarpį ir daug darbo valandų;
Apgyvendinimą su būtinais patogumais netoli darbo vietos;
Motyvuojantį atlyginimą;
Pagalbą būnant užsienyje atidarant banko sąskaitas, NI korteles;
Metinį kelionės ir sveikatos draudimą;
Galimybę susipažinti su kitomis kultūromis;
Kontaktinis telefonas: +37067440844
Norite kandidatuoti? Spauskite "Siųsti CV".
Siųsti CV
Agropraktika

Agropraktika, UAB

Neradote sau tinkamo darbo skelbimo? Ar turite klausimų dėl darbo? Drąsiai skambinkite numeriais +37060304499
ir mes atsakysime į visus Jums kilusius klausimus!
Arba rašykite el. paštu info@agropraktika.lt
Daugiau darbo skelbimų >>
Šio darbo skelbimo galiojimo laikas baigėsi 2018-06-18 Daugiau darbo skelbimų >
Rašykite mums kilus klausimams.
Būsime labai dėkingi, jei pranešite mums apie pastebėtas
tinklapyje klaidas ar pageidaujamas funkcijas.
Teiraujuosi dėl:
Jūsų vardas:
El.pašto adresas:
Telefonas(nebūtina):
Klausimai, pageidavimai:
Prašome palaukti...