Viešoji Ekonominė Visuomenė

Viešoji Ekonominė Visuomenė

Laisvas reklamuotojas

Skelbimas galioja iki:2015-10-03
Įmonės veiklos sritis:Kita veikla
Darbo pobūdis:Vaikščiojimas su reklamine atributika su logotipais ir užrašais ant drabužių, lietsagių, kepurių, striukių, prekių maišelių, rankšloščių , puodukų ir kt. viešai matomose vietose . Buvimo vietas pasirenkate savarankiškai . Kiekviena karta būtina būti kitur . Buvimas užskaitomas atsiuntus nuotrauka.
Reikalavimai darbuotojui:Pozityvumas, atsakomybės jausmas , tvarkinga išvaizda
Privalumai:Būti investojančiu arba turėti norą tapti investuotoju . Atranka pravedama darbo metu.
Įmonė siūlo:Darbą prisiderinama prie Jūsų norų ir poreikių , konstruojant norimą iš 10000+ įvairiu specialybių variantų , dirbant Lietuvoje ir užsienyje .

Atlygis , pelnas :

Pilno užimtumo atlygis už darbą / paslaugas yra nuo 1000 Eurų ir išlaidų kompensavimas , valdant gautinos jums sumas ir gautus iš jūsų veiklai resursus , turtą .

Mokėjimo sąlygos :

Periodiškumas : nuo kas mėnesį. Mokama antradieniais su tikslu sumokėti iki penktadienio 14:00 valandos .

Pinigai išmokami naudojantis visomis populiariomis mokėjimo sistemomis . Pvz.: SWIFT , Skrill , Neteller , Paysera , WebMoney , PayPal iki kiti . Gali būti išduoti virtualios , fiziškos mokėjimo kortelės

Kitos ateityje finansinės galimybės :

Jūsų gyvenimo veiklos finansavimas , gavus detalų veiklos planą ir ataskaitas veiklos vykdymo metu . Finansavimui turto vertė yra iki 100000 eurų . Turtas pradedamas išdavinėti po 12 mėnesio bendradarbiavimo .

Kontaktinis telefonas: Skype: novsk.eu
Norite kandidatuoti? Spauskite "Siųsti CV".
Siųsti CV
Viešoji Ekonominė Visuomenė

Viešoji Ekonominė Visuomenė

Projektas

VIEŠOJI EKONOMINĖ VISUOMENĖ
NOVSKO GYVENVIETĖS
TVARKA

Tikslai :
1. Pirkti produktus , paslaugas , atlikti norimus darbus , konstruoti , gaminti, teikti paklausias VEV dalyviams daiktus ir paslaugas
2. Kurti saugų , sveiką , protingą, inovatyvų, finansiškai laisvą gyvenimą.
3. Valdyti lėšas , resursus , galimybes.
4. Nauduoti finansinių organizacijų stimulus
5. Iki 100000 eurų turto vertės saugoti , palaikyti finansiškai VEV dalyvius ir teikti valdymo mokymus siekiantiems daugiau .
6. Laikytis aukštesnio gyvenimo kokybės lygio
7. Vietovėse , kur VEV vykdo veikla didinti ir palaikyti juridinių ir fizinių asmenų santykį daugiau nei 1(vienas) , (Juridiniai / Fiziniai > 1)
8. Tvarkyti ekonominės būklės ir finansinės situacijas
9. Vykdant veikla, mažinti deflacijos , recesijų , ekonominių susispaudimo poveikių pasekmes pasaulinėje ekonomikoje
10. VEV veiklos teritorijose veikti kaip papildomas lokalinis ekonominės savireguliacijos mechanizmas .

VEV tvarkos nuostatai :

1. VEV yra riboto viešumo tarptautinė visanacionalinė sąorganizacija , turinti daug buveinės adresų .
2. VEV yra pirkėjų , investuotojų , valdytojų , kūrejų , dirbančių , tyrinėtoju , keliaujančių ir gyvenviečių , tinklu veikianti sąorganizacija.
3. VEV yra finansiskai laisva .
4. VEV laikosi labai puikios finansinės būklės normų ir tvirtos finansinės kontrolės . Piniginių lėšų ir kito turto santykis yra daugiau nei 3 . (Pinigai / kitas turtas > 3) .
5. Bendras pasaulinis registruotų VEV dalyvių skaičius yra nuo 10000 iki 50000 . Skaičius šiuose ribuose reguliojamas ir sviruoja priklausomai nuo pasaulinės ekonomikos būklės. Ekonomikos susispaudžiant , skaičius didinamas . Viršyjus 50000 , pravedama dalyvių kokybinimo atranka . Bendras skaičius yra pasirenkamas tokiu , kad dalyvių siekiai ir galimybės išliktų maksimaliai realinuotini .
6. VEV dalyviai ir VEV organizacijoms paslaugas teikiantis asmenis pinigus išorei gauna po jų finansinių galimybių realizavimo ir aukoja (skiria, sumoka, sutinka atiduoti) dalį galimybių realizavimo rezultato VEV dalyvių naudai
7. Neįkeičia rizikingai (su nenumatytais ateities įvykiais) VEV teritorijoje esanti nekilnojamąjį turtą , kad turtui neliktų priverstinio pardavimo pavojaus.
8. Garso , garso ir vaizdo ryšiui įeinantiems skambučiams naudoja padidinto tarifo numerius.
9. Gaunant finansinius resursus VEV yra daugiau orientuota į finansinės paslaugas teikiančias įmonės.
10. Pagrindiniai finansiniai ištekliai gaunami iš tarptautinių finansinių rinkų , bet neapsiribuojant vien to.
11. Visi VEV dalyviai yra dirbantys. Pagal nutylėjimą dirba pirkejais, moketojais , reklamotojais ir kitus darbus šiam atvėjui parenktus darbus.
12. Kiekvienas VEV dalygis yra investuojantis, gaunantis investavimo paslaugas arba yra išreiškės norą pradėti investuoti , turi arba nori turėti finansinių ir nefinansinių profesijų žinių , įgudžių ir patirties.
13. Kiekvienas VEV dalyvis nuo 18 metų amžiaus turi buti mažiausiai vienas juridinis asmuo , rašo ir įsiregistruoja savo veiklos tvarką .
14. Valdančioji struktūra sudaro iki 3 lygių .
15. Organizacijos įmonėse gali būti iki 3 fizinių asmenų (steigėjas, direktorius , buhalteris arba vadibininkas) . Įmonės viduje buhalteris arba vadybininkas galimas su ypač labai puiki finansine organizacijos būkle su turto saldo 1 darbuotojui daugiau nei 500000 Eurų

16. Dirbama remiantis savivaldos principais , bendradarbiaujant , sudarant vieno lygio „horizontales“ sutartis.
17. VEV yra 80% nepelno siekianti , neparduoda už pinigus pagamintus VEV viduje prekes ir suteiktas paslaugas , pelno siekimui , jei tai taps būtina, VEV viduje gali būti steigami bankai ir kredito unijos.
18. VEV dalyviai nesteigia politinių organizacijų ir praranda privilegijas, įgaliojimus , teises įsteigus santykiniai daug pelno siekiančių organizacijų .
19. Finansuojant projektus, išduodant parama, atsiskaitant už darbus, prekias ir paslaugas , pinigai mokami nors minimaliai pažinus gaunantį naudą žmogų ir jam tiesiogiai į jo valdomą sąskaitą.
20. Už išorinės darbus, prekes ir paslaugas mokamos finansinių centrų didžio atlygiai.
21. Paslaugų teikėjams mokėtinos pinigų sumos nėra griežtai priryštos prie siūlomos apmokėti kainos. Mokamos asmenims pagal sudarytą , sutartą planą sumos ir yra nemažesnės , nei siūlomos apmokėti už darbus , paslaugas , prekes kainos.
22. Darbo rezultatų suryšimui ir apsikeitimams naudojamos visos žinomos mokėjimo sistemos ir valiutos .
23. Pinigų gryninimo paslaugos neteikiamos. Šį poreikį dalyviai ir iš VEV išorės paslaugas VEV asmenims teikiantys asmenis tvarko savarankiškai.
24. Didesnės pinigų sumos mokamos po asmens tapatybės patvirtinimo, gavus atitinkamą dokumentą arba po VEV finansinio paso išdavimo. Ant „beveidžio“ pinigų išleidimą iš valdymo nustatyti griežti siauri limitai ir apribojimai.
25. VEV teritorija yra bepiniginė teritorija. Kiekvienam VEV organizacijoms teikiančiam asmeniui ir dalyviui išduodamas Finansinis Pasas leidžiantis gauti prekės ir paslaugas VEV teritorijoje ir papildomai už jos ribų, nekainiai , nenaudojant banko ženklų ir piniginių mokėjimo priemonių . Kiekio apskaitai naudojamos nepiniginės apskaitos kortelės .
26. Kiekvienas prisidėjusis prie veklos arba veiklos dalyvis ir jų tapes pilnamečiais, vaikai turi teisę gauti valdymui 100000 eurų didžio (arba atitikmenį kita valiuta ir/arba forma) Novskiecio (įstatinį) kapitalą arba / ir Novskiecio biudžetą savo gyvenimo veiklos vykdymui , valdimui, plėtimui , gaunant negreičiau nei po 12 mėnesių sadarbiavimo su 1 arba sumuojant bendradarbiavimo laikotarpius su didesniu skaicium VEV dalyviu. Išmoketos / išduotos iki to vertybės yra įkaitomos į anksciau minėta kapitalą.
27. VEV turi poveikio priemones : patolinimai (atstumo, vietos, kiekio, kokybės, laiko) , pašalinimai (iš dalyvių) , ribojimai bendrauti (vaizdo, garso) .






Daugiau darbo skelbimų >>
Šio darbo skelbimo galiojimo laikas baigėsi 2015-10-03 Daugiau darbo skelbimų >
Rašykite mums kilus klausimams.
Būsime labai dėkingi, jei pranešite mums apie pastebėtas
tinklapyje klaidas ar pageidaujamas funkcijas.
Teiraujuosi dėl:
Jūsų vardas:
El.pašto adresas:
Telefonas(nebūtina):
Klausimai, pageidavimai:
Prašome palaukti...