Darbai svetur

Darbai svetur

Animatorius (-ė) Kroatijoje

Skelbimas galioja iki:2017-08-31
Įmonės veiklos sritis:Paslaugos
Darbo pobūdis:Mėgsti organizuoti pramogas ir žaidimus? Junkis prie ANIMATORIŲ komandos KROATIJOJE!

Reikalingi Animatoriai: Šokėjai, treneriai (aerobika, joga ir kt.), dainininkai, vaikų animatoriai, renginių vedėjai ir t.t.

Darbo pobūdis: Įvairių pramogų ir renginių organizavimas viešbutyje apsistojusiems svečiams (rytinės mankštos, karaoke konkursai, vakaro programos, žaidimai vaikams, šokiai ir pan.).

Animatoriaus tikslas - užtikrinti, kad poilsiautojai mėgautųsi savo atostogomis net neiškėlę kojos iš viešbučio teritorijos. Animatorius yra taip pat atsakingas už PR - viešbučio svečių supažindinimas su įvariomis pramogomis ir tokiu būdu jų įtraukimas dalyvauti jose.

Patirtis kažkurioje iš šių sričių (kad ir mėgėjiška) būtų privalumas, bet ne REIKALAVIMAS. Svarbiausia - komunikabilumas, entuziazmas, plati šypsena bei gera nuotaika.

Darbo valandos: Darbas 6 dienas per savaitę po 8 val./d.. Laisvadienis visuomet yra ŠEŠTADIENIS.

Apgyvendinimas suteikiamas NEMOKAMAI viešbučio, kuriame dirbsite, teritorijoje. Maitinimas 3 kartus per dieną taip pat suteikiamas NEMOKAMAI (netgi per išeiginę). Iš oro uosto ar autobusų stoties pasitinka nemokamai.

Darbo pradžia: Balandis/Gegužė, sezonas baigiasi Spalio/Lapkričio mėn.

Atlyginimas: nuo 550€/mėn. (patyrę asmenys gaus didesnį atlyginimą ir jiems bus siūloma Team leader pozicija). Asmenys kalbantys ne tik angliškai, bet ir rusiškai/ itališkai/vokiškai/prancūziškai taip pat uždirbs kur kas daugiau. Taigi labiausiai ir laukiami žmonės mokantys bent dvi užsienio kalbas.

** Asmenys, kurie moka tik anglų kalbą, privalo turėti patirties. Be patirties priimami tik žmonės, mokantys papildomą užsienio kalbą.


Reikalavimai darbuotojui:- Geros anglų kalbos žinios;
- Papildomos užsienio kalbos – privalumas (ypač rusų kalba);
- Kūrybiniai gebėjimai - privalumas (šokis, dainavimas, vaidyba ir pan.);
- Geri bendravimo, komandinio darbo įgūdžiai;
- Svarbiausia entuziazmas ir noras išmokti - atvykus bus organizuojami apmokymai!

Įmonė siūlo:Ieškote daugiau informacijos? Bendraukime:

DARBAI SVETUR
Adresas: Krokuvos g. 13, 09314 Vilnius
Mob.: 8 614 58209
Facebook: www.facebook.com/darbaisvetur
Svetainė: www.DarbaiSvetur.lt

Kontaktinis telefonas: 862466641
Norite kandidatuoti? Spauskite "Siųsti CV".
Siųsti CV
Darbai svetur http://www.darbaisvetur.lt

Darbai svetur

„Darbai svetur“ jau 11 metus specializuojasi Europos Sąjungos piliečių įdarbinimu ES ir kitose užsienio šalyse. Šiuo metu bendradarbiaujame su partneriais Didžiojoje Britanijoje, Airijoje, Vokietijoje, Olandijoje, Belgijoje,Danijoje,Švedijoje, Norvegijoje, Kipre, Graikijoje, Ispanijoje, Maltoje, Prancūzijoje, Dubajuje, Katare, Australijoje, Kanadoje , JAV . Šiose šalyse klestintis turizmas ir pramonė nuolat reikalauja naujos kvalifikuotos ir nekvalifikuotos darbo jėgos sezoniniam ir ilgalaikiam darbui.

„Darbai Svetur“ pasirūpina visu įdarbinimo ir įšvykimo procesu Nuo... Iki (tinkamiausios darbo pozicijos parinkimas, kelionė, būstas, pasitikimas, kontraktas, dokumentų tvarkymo detalės ir pan.).

Norite atostogų metu užsidirbti? Siekiate kurti geresnį savo šeimos rytojų? Turite pamatyti pasaulį ir pralavinti užsienio kalbą?

Atsiųskite mums savo CV arba kreipkitės telefonu. Suteiksime Jums konsultaciją, parinksime tinkamiausią darbo poziciją, pasirūpinsime kelionės, pasitikimo, apgyvendinimo, dokumentų sutvarkymo detalėmis. Tai galimybė ne tik įgyti darbo patirties užsienyje, užsidirbti pinigų, patobulinti užsienio kalbos įgūdžius, bet ir aplankyti nuostabias šalis, susipažinti su draugiškais žmonėmis bei savo akimis pamatyti, koks platus yra pasaulis.

Daugiau informacijos rasite mūsų internetinėje svetainėje - www.DarbaiSvetur.lt ir Facebook: www.facebook.com/darbaisvetur



Daugiau darbo skelbimų >>
Šio darbo skelbimo galiojimo laikas baigėsi 2017-08-31 Daugiau darbo skelbimų >
Rašykite mums kilus klausimams.
Būsime labai dėkingi, jei pranešite mums apie pastebėtas
tinklapyje klaidas ar pageidaujamas funkcijas.
Teiraujuosi dėl:
Jūsų vardas:
El.pašto adresas:
Telefonas(nebūtina):
Klausimai, pageidavimai:
Prašome palaukti...